miercuri, aprilie 29, 2009

Orice inceput inseamna un sfarsit

La sugestia unora si a altora iata-ne incercand sa scriem un jurnal al mutarii noastre pe taramul celor care stau cu capul in jos...in exact 90 de zile incepand de azi trebuie sa intram in Australia...un taram cu totul deosebit unde speram sa prindem radacini.

Un nou inceput pentru noi - un sfarsit pentru realitatea noastra de aici - ne-am luat ramas bun pana acum de la:

1. Tziri motanul aristocrat gasit acum 6 ani de Claudiu in gara langa sinele de tren si adus mie pe bicicleta. A fost un motan foarte cuminte, saritor, mancator de porumb fiert si bautor de lapte condensat, ii placea sa se urce pe Claudiu, sa se joace cu ghemotoace de staniol si sa stea pe calorifer. Tziri, Tziriac, ceferistule iti dorim o viata cat mai frumoasa alaturi de studentul care te-a adoptat prin anuntul in piata, avand in vedere ca prietenii si famiile noastre nu aveau conditii pentru tine.

2. Bancuta de la nunta - troneaza acum in capitala intr-un living, e un upgrade avand in vedere ca la noi statea numai in hol si in provincie...hihi...nu as fi putut sa o duc in Australia pt ca e interzis sa duci lemn si alte chestii de genu asta.

3. O masea de minte de-a mea...sper ca nu si mintea.

O lista cu alte aventuri in episodul urmator.

6 comentarii:

  1. Da ... asa e ... orice inceput inseamna un sfarsit. Da, sfarsiturile sunt dureroase (lasi munti de haine pe care le-ai iubit in urma) ... dar cat de dulci sunt inceputurile. Ganditi-va numai la feellingu de prima camasa purtata sub soarele de acolo.

    orice inceput e de bine ... pentru ca orice inceput iti spune chestii noi despre tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. ieee...si apropos, de tzoale - uite cat de interesant se imbraca astia de acolo
    http://thesartorialist.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. wow ... dragii mei ... 90 de zile ... felicitari si sper sa ne luam ramas bun si sper eu totusi pe curand!

    Denis va fi si el in mai astfel ca isi va lua si el ramas bun de la voi, plus ca o sa va dea multe idei despre traiul cu capul in jos.

    va pup. Cori

    RăspundețiȘtergere
  4. multumim draga Cori! vine Denis, ce fain! iti dai seama ca abia asteptam sa ne dea sfaturi despre statu cu capu in jos...noi oricum planuim sa facem un farewell party! dar in cazul lui Denis care vine mai rarutz o sa facem un party preventiv...pupici si jeleuri!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Servus Ana si Claudiu,

    ce idea frumoasa, un blog!!!

    Imi place foarte mult sa aud cum faceti organisatie si tot.

    Sunt un pic trista ca o sa fie mai dificil pentru mine sa fac o vizita....dar daca aveti multi bani in viitoare puteti sa vizitati mine aici in Germania :D

    Multe salutari!!!!

    Jana

    RăspundețiȘtergere
  6. Heeei Jana, mai esti in Candada? ai baut tot siropul de artar de acolo? si tu ar trebui sa faci un blog! si noi asta speram sa avem mai multi bani pt a vizita lumea! pupici!!

    RăspundețiȘtergere